PROMENADE.BLOG.HU

2017. október 22. 12:26 - Borghor

A Fidesz orkok végleges kikapcsolása

Megfigyelhető, hogy az online felületeken a kiló krumpliért kommentelő fideszorkok ipari mennyiségben ontják a szart.

Próbálnak eredményt elérni annak érdekében, hogy az intelligensen gondolkodó ellenzéki tábor vonalait megtörjék, végérvényesen ledózeroljanak minden értelmes kérdést. Igazi mordori orkok ezek a férgek, akik a párt-direktíváknak végletegik meg akarnak felelni, még akkor is, ha személy szerint nem értenek egyet azokkal teljes mértékben. A PRO kategória természetesen egyetért vele, és tolja unásig a dudvát az online felületekre, beszólnak, trollkodnak, jó Kubatov-csicska módjára, remélvén: nem marad el ma fizetség. Nem marad el.

Kapnak egy kiló krumplit a helyi fidesz/mszmp maffiától.

Ki kell kapcsolni végérvényesen a fideszmszmp orkokat, mégpedig úgy, hogy nem korrektkedünk velük tovább, nem engedjük, hogy visszaéljenek holmi demokratikus szólásszabadság faszságokkal-mivel ezeket ők sem tartják semmire. Nem szabad semmilyen platformon ellenvéleményt engedni, sőt, a riportereknek mellőzniük kellene a fideszmszmp sajtótájékoztatóin való megjelenést is.

Bojkott, faszikáim, ugassatok a saját kerítéseiteken belül. A gazdátok hallgassa az ugatásotokat, mert mi nem vagyunk rátok kíváncsiak.

komment
PROMENADE.BLOG.HU
süti beállítások módosítása