PROMENADE.BLOG.HU

2017. június 03. 10:14 - Borghor

Orkok

A Facebook és egyéb közösségi oldalak jó nagy szeletet képviselnek az online piacon, ezzel a trenddel a maffia sem tud szembe menni.

Természetesen mindenki maga dönti el, hogy melyiket használja, vagy nem. A Polip természetesen nem adja meg senkinek sem a saját döntés lehetőségét, zugfirkászaik mondják meg  tutit az orkoknak: ne használjátok, mert és sem használom, meg egyébként is kommunista szar az egész.

Na kisfiam, figyeljé' ide!

Azt és úgy használok, ahogy akarok. Szarok rá, nagy ívben, hogy te nem használod. Nem érdekel, de sem te, sem más maffiózó nem mondja meg sem nekem, sem más önálló tudattal bíró embernek, hogy mit csináljak.

Okostojáskám, ha tudnád, mekkora piac az okostelefon gyártás, forgalmazás, ami nagyrészt ezekre az online szolgáltatásokra épül....Ja erre te nem vagy kiváncsi, te barlangi troll.

Féltek baszdmeg, hogy a híreknek, eseményeknek, az általatok kavart szar-tengernek nagyobb visszhangja van, több emberhez jut el, mint amit ti akartok? Vagy attól féltek, hogy más forrásból is tájékozódik a csürhe, amit orrnál fogva akartok vezetni? Ehhez ti kevesek vagytok, majd megérted, vagy fetrengsz tovább a szarban.

Soros után Zuckerberg, mert zsidó?

Van még lejjebb! Gyerünk orkok, mutassátok meg!

komment
PROMENADE.BLOG.HU
süti beállítások módosítása