PROMENADE.BLOG.HU

2017. december 10. 10:10 - Borghor

Miért zabálják be a Soros-tervet?

A Soros-terv nem létezik. Mégis folyamatosan erre hivatkoznak a maffiózók.

A komcsi időkből és a '90-es évek sunyi, mutyizós, "okosban megoldós" időszakából a nyakunkon maradt felfogásnak köszönhetően a fideszbirkáknak teljesen elfogadható világkép, hogy a dolgokat "fentről leszólva", párt-, elvtársi, párttitkári, TSZ elnöki utasításra hajtanak végre a csicskák.

Ők az "erősebb kutya b@szik" elvet vallják, nem is kell messzire menniük, a fidesznek nevezett társadalmi tömörülés is így működik, tehát azt gondolják, hogy egy egész ország, illetve az EU is így működik. Jön egy Soros György Amerikából, és majd mindent megmond, hogy is legyen. Azt hiszi a sok hülye, hogy egy civil besétál az EU legmagasabb döntéshozói testületébe, és kiadja az ukázt. Azért hiszik ezt, mert szerintük ez így megy, az ő szervezetükben, a fideszben így megy, így ment az '50-es években, így ment az égig magasztalt kádár-rendszerben, így ment a '90-es évek verőlegényes időszakában is. Ők erre esküsznek, az erőpolitikára, kubatov-legényekre, piros telefonról leszóló, 6 osztályt végzett aparatcsikokra.

Totális mutyi-, és hazugságpártiak, a demokratikus, jogszerű eljárásokról, egy szervezet normális működéséről halvány fogalmuk sincs. Ezt a téves képet vetítik ki mindenre. Szerintük az egész világ egy ilyen rendszer, amire semmiféle bizonyítékuk nincs, csak a maguk kicsinyes, téves, elmebeteg gondolatviláguk, illetve a fideszes minta.

komment
PROMENADE.BLOG.HU
süti beállítások módosítása