PROMENADE.BLOG.HU

2017. június 05. 16:32 - Borghor

Kiknek használt politikailag a migráns-válság?

A cím a kérdés egyik része. A másik része pedig ez: kik mozgatják a szálakat?

Láthatólag jól eltervezett akció ez az egész, sebészi pontossággal irányított művelet. A Polip-média szerint Soros (és a zsidók) állnak az egész mögött, emberek millióit használva fel céljaik eléréséhez. Ezek sokfélék lehetnek, mindig az aktuális helyi politika határozza meg, mitől kell aktuálisan félni. A Polip ha úgy akarja pár ezren a Keletinél tombolnak, mert volt, aki megengedte nekik, hogy oda menjenek, illetve vitték őket.

Miért? Hogy lássa ország-világ: Itt vannak a Soros-bérenc migránsok, tessék, tőlük kell félni, megeszik a gyerekeiteket, élve megnyúzzák anyádat, feleségedet meg lazán karóba húzzák.

Ezek az emberek a Polip megbízásából randalíroznak, mert a Polipnak ez az érdeke. Csak akkor tudja elfogadtatni bolsevik-náci-kotyvalék embertelen ideológiáját a sötétséggel. A sötétség meg eszik. Nem eszik, hanem zabál. Erdogan is lazán benne van, Vucsics szintén.

A Polip rengeteg pénzt rabolt, lazán kiépíthetett  embercsempészekkel egy komoly hálózatot.

A migránsok akkor jönnek, ha a Polip azt akarja, ha a helyzet megkívánja. Volt ilyen alkalom Párizsban, Németországban, lesz Magyarországon is, ha hamarabb nem is, akkor majd lesz, 2018-ban a választás előtt pár héttel.

A háttérhatalom embereinek kikiáltott baloldal, nem tud mit kezdeni a helyzettel. A társadalomban csontig hatol a migráns-őrület, és ha valaki azt mondja, hogy ez egy Polip-hadművelet, akkor azt egyből elmebeteg emberevők közé dobnák a Polip-buzi orkok. Egyszerű a képlet, rettegés, félelem legyen, mert a Polip ezzel tartja hatalmon magát. Másik csápjával kirabolja az országot, barlangi troll kiskirályokat gyárt, lefarag mindent, ami demokratikus.

Remélem egyszer a saját logikai fegyverük vagy fordítva sül el, vagy valaki megtalálja a módszert, hogy ellenük fordítsa.

Na akkor lesz nemulass, kedves Polip-szavazók!

 

 

Címkék: polip
komment
PROMENADE.BLOG.HU
süti beállítások módosítása