PROMENADE.BLOG.HU

2017. április 27. 16:58 - Borghor

Csak egy lépés!

Mindent tudunk már (???) Soros Györgyről, a migránsok buszoztatásától kezdve a CEU tüntetők repülővel utaztatásáig mindent. Igazi démon ő, akit nem lehet megfogni, semmit sem lehet rábizonyítani. Legjobb alany az ECHO tv, vagy  más agyament  konteó hívőknek.

Bulvár-politizálás folyik.

Mindent, mindenkire rá lehet fogni, ha megfelelő média-gépezeted van. Ebbe tartozik a kizárólag hardcore fideszes hívőknek fenntartott m1 és fattyai. TV2 (csak nevében tv), tényeket semmivel (!!!) alá nem támasztó hírferdítő, vagy a kormányközeli egyéb szenny.

Egyszerű a recept. Hazudj, ferdíts, semmit ne támassz alá tényekkel, vagy érvekkel. Annak a közönségnek nem is kell. Elég a bérenc sajtónak egy fricska: "... Soros fizeti....", máris zeng az Izaura-rajongó kórus, aki megint látni véli a főgonoszt. Az első kijelentő mondat után nem tesznek fel kérdéseket, észérvekre semmi szükség. Rövidesen az időjárásnak is Soros lesz az oka, vagy ne adj' Isten bármilyen közlekedési balesetnek. De lehet oka pl. a Észak-Koreai őrületnek, vagy bárminek. Mindegy. Csak rá lehessen fogni.

Ha Soros csinált valamit, jelentsétek fel!

Több, mint valószínű, hogy Orbán rövidesen előveszi a következő (régebben jól bevált) receptjét:

JÖNNEK  A MIGRÁNSOK!

És jönni is fognak. A hülye is tudja, hogy a migránsok  sorsa német-, és törökország kezében van. Erdogan és Vucsics haverjaival szépen hozat (!) egy pár ezer embert, akik valahogy (Soros segítségével, hát persze...) ÁTJÖNNEK  a szerb-magyar határon, Soros segítségével egészen Budapestig, ahol közszemlére teszik öket a Keletinél, mint legutóbb láthattuk, élő egyenesben. Ennek is bedölt mindenki, holott csak annyi történt, hogy Orbán alapot akart teremteni máig is tartó migráns- ellenes politikájának.

komment
PROMENADE.BLOG.HU
süti beállítások módosítása