PROMENADE.BLOG.HU

2017. április 11. 17:14 - Borghor

Április 4.

Április 4.-én elindult a választási kampány.

Orbánnak nehéz dolga van. A szavazók összetétele vegyes, rendet kell tenni a káoszban, amiben észérvekkel nem lehet. A magyar társadalom jó nagy része ugyanis látens bolsevik. A Kádár-rendszer a fejekben tovább él, ez mindegyik nagyobb párt szavazóbázisára igaz. Hová lett a sok millió aktív/passzív MSZMP, KISZ tag? A több milliós tábor leginkább önmagának hazudik arról, hogy milyen elveket is vall igazán. Egy jó nagy rész magára vette a kereszténydemokrata köntöst, a másik rész szociáldemokrata gúnyát vett, míg mások nyíltan nácivá lettek, majd szelídülni kezdenek.

A lényeg ezzel nem változott, az ország tele van kommunistákkal, még így a rendszerváltás után sok évvel is. Él a kádári nosztalgia, a kismaszek, a fekete munka, a csempészés, a fizetés-kiegészítés, a háztáji, meg minden olyan gulyáskomcsi csökevény, ami boldog barakká tette anno az országot. Mert ugye nyugati bér nem kell, versenyképesség kell, plusz kismaszek. Így már jó is. A proli maszekol svarcba, hivatalos munkabér nem kell annyi, tehát jöhet a nyugati kizsákmányolás. Nem baj mennyit lopnak, a kismaszek melóból meg van a kiegészítés.

Mert ugyebár a rendszert nem csak politikai értelemben, hanem a fejekben is meg kellene változtatni. Ez párt utasításra nem megy, tehát a szavazatok megtartása érdekében egytől- egyig hazudik mindegyik.

Választást nyerni csak a látens bolsevik szavazókkal lehet. Ők vannak legtöbben, őket kell meggyőzni. Ezt teszi most Orbán, hadrendbe állítja őket, némelyeket másik hazug pártok szavazóbázisából szippantva el. Ezért nehéz Orbán dolga, mivel ő nem komcsi, de a komcsi szavazóknak és  a náciknak is imponálnia kell.

Ütött egyet a CEU-n, mivel a sorosozás a kampány egyik lényegi eleme, rengeteg mítoszt gyártanak Sorosról, a tanulatlan bolsevik kajakra beveszi, mert ugyebár megírta az újság, oszt jónapot. Internetet nem asznál, egyéb médiából nem tájékozódik. A  CEU-t nem zárja be senki, ez egy mézesmadzag, amit az ellenzék zombi módjára zabál.

Soros jól jön a migránsválsághoz, a külföldi ügynökök irányításához, bármihez, ami ellen a harcot vívni kell a szavazók szerint. Képbe jön a kemény vezető, Kádár apánk mintájára, mert a látens bolsi szavazónak, meg a náci-komcsi kotyvaléknak is kemény vezér kell. Eljátsza nekik.

Yandex kód.

Ez egy kamu. A bolsevik szavazók nyilvánvalóan oroszország felé húznának, kifelé az EU-ból (csak a pénz kell, csak úgy), majd mi nagymagyarok csinálunk frankó országot, demokrácia nélkül, ahol halomra lövik (!!!) a menekülteket, kitkarítanak minden idegen érdeket szolgáló (?) intézményt. Ez már nem lenne demokrácia, ezt Orbán nem fogja megrtenni, tehát a saját szavazóit csapja be. A kód ezeknek szólt, belengeti az orosz kapcsolatot, majd Putyin elvtárs megoldja, mit nekünk liberális EU.

Orbán pontosan tudja, mit akar. választást nyerni. Az ellenzék töketlenkedik, gumicsonton rágódik, miközben a saaját választóiknak még mindig nem mondják el, hogy a kádár- rendszernek vége van.

komment
PROMENADE.BLOG.HU
süti beállítások módosítása